Om Jan Hellesøe

"Mange spørger mig, om jeg spiller en rolle, når jeg optræder i fjernsynet eller med mine shows. Det gør jeg ikke. Men jeg skruer op for den side af mig, som gerne vil række ind i folks indre. Som gerne vil vise dem, at verden ikke er skruet sammen på den måde, de går og tror."

Jan Hellesøe er hypnotisør, illusionist og psykologisk manipulator. Men først og fremmest er han en skideflink fyr. Selv om han med sine enestående evner ud i mental manipulation kan gøre mange mennesker decideret bange, så vil han altid kun sit publikum det bedste.

Et show med Jan Hellesøe handler således om at inspirere publikum til at se anderledes på sig selv, på deres medmennesker og på verden, de har omkring sig. Målet er at udfordre folk, mens de bliver underholdt, og forbløffe dem med fantastiske oplevelser.

”Jeg elsker at se forvirringen i folks ansigter, når jeg afslører deres usagte tanker. De får en følelse af at have lært noget nyt, og de forlader altid mine shows en stor oplevelse rigere.”

En oplevelse i 14-års alderen fik en altafgørende betydning for Jan. Den ellers generte teenagedreng fra Sønderborg købte en lille æske, der kunne få en mønt til at forsvinde. Når han viste tryllekunsten til folk, forsvandt genertheden med ét. Pludselig var det ikke længere Jan, der var i fokus, men derimod forsvindingsnummeret. Kimen var dermed blevet lagt til Jans karriere.

Som ung forlod han sin hjemby til fordel for Las Vegas og Hollywood, hvor han udviklede, forfinede og optrådte med sine evner inden for hypnose og manipulation. Efter nogle år vendte han tilbage til Danmark og slog sig ned i København.

En dag i 2013 optrådte med sit show i en virksomhed. Blandt publikum sad en tv-producent, som tilbød ham sit eget program, hvis han kunne optræde foran et tv-kamera. Det mente Jan godt, at han kunne.

Dette førte til adskillige sæsoner af programmerne Fuckr med dn hjrne og Manipulator, en julekalender og adskillige særprogrammer. Blandt de shows, som Jan har turneret med, finder man one-man-showetForført og 2 hjerner 1 show, hvor Jan indtog scenen sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Hvert år optræder Jan Hellesøe op mod 150 gange, og lysten til at placere sig selv foran et publikum er lige så stor, som den altid har været i Jans foreløbigt 25 år lange karriere.

"Jeg er lykkelig, hver gang hører ordene &quotMine damer og herrer – giv en stor hånd til Jan Hellesøe!&quot. Det, at jeg kan få lov til at underholde, inspirere og udfordre folk, er en gave, som jeg værdsætter højt – og aldrig tager for givet."


Shows

År: 2024
År: 2022-2023
År: 2019
År: 2018
År: 2015


TV-produktioner

År: 2022-
Kanal: DR1
Kanal: DR3
Kanal: DR1
Kanal: DR1
Kanal: DR1


Priser

År: 2014
År: 2014
Kanal: DR3

Book Jan Hellesøe fordi...

... du ud over at blive fantastisk underholdt oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet, at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.