Show

Udover at optræde offentligt over hele Danmark leverer Jan Hellesøe også et show i topklasse, som egner sig særligt godt til firmafester, julefrokoster og alverdens andre arrangementer hos virksomheder, foreninger og organisationer.

Et show varer typisk mellem 20 og 70 minutter, og Jan giver den fuld skrue, når han demonstrerer sin viden om psykologiske manipulationer og hypnotiske teknikker.

Showet tager ikke udgangspunkt i Jan selv. I stedet er det publikum, der er i centrum, og alle aldre og samfundsgrupper kan være med.

Det er både utroligt underholdende og oplysende, og undervejs lærer man en hel masse om sig selv og sit sind. Man får uden tvivl også et nyt blik på sine medmennesker og verden omkring sig – og når showet er ovre, ved publikum ikke længere hvilket ben, de skal stå på.

Jan Hellesøe har flere års erfaring fra Las Vegas og Hollywood, og han kan således levere shows på både dansk og engelsk.

Book Jan Hellesøe fordi...

... du ud over at blive fantastisk underholdt oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet, at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.