Show & Foredrag

SHOW

Udover at optræde offentligt over hele Danmark leverer Jan Hellesøe også et show i topklasse, som egner sig særligt godt til firmafester, julefrokoster og alverdens andre arrangementer hos virksomheder, foreninger og organisationer.

Et show varer typisk mellem 20 og 70 minutter, og Jan giver den fuld skrue, når han demonstrerer sin viden om psykologiske manipulationer og hypnotiske teknikker.

Showet tager ikke udgangspunkt i Jan selv. I stedet er det publikum, der er i centrum, og alle aldre og samfundsgrupper kan være med.

Det er både utroligt underholdende og oplysende, og undervejs lærer man en hel masse om sig selv og sit sind. Man får uden tvivl også et nyt blik på sine medmennesker og verden omkring sig – og når showet er ovre, ved publikum ikke længere hvilket ben, de skal stå på.

Jan Hellesøe har flere års erfaring fra Las Vegas og Hollywood, og han kan således levere shows på både dansk og engelsk.

FOREDRAG

Jan Hellesøes foredrag bærer titlen ’Positiv manipulation’. Dermed går han i kødet på den generelle opfattelse, at manipulation altid er noget negativt - for det er det nemlig ikke. Tværtimod kan man ved hjælp af manipulation hjælpe andre mennesker i sin hverdag, både på arbejdspladsen og derhjemme.

I foredraget deler Jan ud af sin viden om de ord vi bruger, og hvordan vi hele tiden påvirker andre folk gennem det, vi siger. Dermed lægger Jan vægt på, hvordan man kan optimere sit sprog – både det talte og det skrevne ord – så man kan påvirke sine kunder, kolleger, partnere og familiemedlemmer på den bedst mulige måde.

Sin viden om manipulation har Jan blandt andet oparbejdet gennem sit arbejde som terapeut. Her har han hjulpet andre mennesker med at overvinde traumer, fobier og adfærdsproblemer.

Jan har netop identificeret den tanke, som ligger til grund for alle former for adfærd. Herigennem kan han præsentere en helt ny måde at betragte sig selv og alle andre mennesker på, så det pludselig bliver forudsigeligt, hvorfor mennesker agerer, som de gør. Dette er særdeles nyttig evne for alle mennesker at have, uanset hvem man er, eller hvad man arbejder med.

I sit foredrag udfolder Jan også sin omfattende viden om hypnose. På tv har han både hypnotiseret en person til at skyde et andet menneske, ligesom han har fået en mand til at lægge sig oven på, hvad han troede, var en granat uden split. Ingen kom naturligvis til skade, men eksemplerne illustrerer Jans overbevisende evner og unikke indsigt i menneskesindet.

Book Jan Hellesøe fordi du...

…​ud over at blive fantastisk underholdt oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet​,​ at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.